Ce face în timpul liber designerul care îmbracă toate vedetele din România

Postat la 05 noiembrie 2015 408 afişări

Ce face în timpul liber designerul care îmbracă toate vedetele din România

Pentru Andreea Constantin, proprietarul şi designerul brandului de modă Rhea Costa, weekendul începe de regulă duminica. Sâmbăta, atunci când este în Bucureşti, merge la showroom unde se întâlneşte cu stiliştii companiei şi cu clientele care vin pentru consultanţă sau pentru probe.

În restul săptămânii, de luni până vineri, merge în fabrica Rhea Costa, unde se află atât departamentul de creaţie cât şi producţia pentru România şi pentru export. Compania Rhea Costa Fashion care administrează brandul creatoarei de modă a terminat anul trecut cu afaceri de 1,5 mil. lei, de 2,5 ori mai mari decât în 2012.

“Primul lucru pe care îl fac sâmbăta de dimineaţa este să comand un latte cu soia “to go” în drum spre showroom-ul Rhea Costa. Dimineţile de weekend sunt ceva mai relaxate decât cele din timpul săptămânii, însă devin din ce în ce mai mult o persoană matinală”, spune designerul.

Dacă sâmbăta lucrează, duminica alege să o petreacă împreună cu prietenii atunci când rămâne în Bucureşti. Spune că rar simte nevoia de evadare, “atât de bine mă simt în viaţa pe care mi-am creat-o în jurul brandului Rhea Costa.” Vara aceasta a descoperit braţul Borcea al Dunării, datorită unor prieteni care au o casă de vacanţă aici.

Cititi mai multe pe www.da.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-face-in-timpul-liber-designerul-care-imbraca-toate-vedetele-din-romania-14875046
14875046
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.