Ce este bursita subacromială, afecţiunea pentru care a fost operat Klaus Iohannis?

Postat la 27 aprilie 2016 11467 afişări

Ce este bursita subacromială, afecţiunea pentru care a fost operat Klaus Iohannis?

Preşedintele Klaus Iohannis a fost internat marţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" şi operat la nivelul umărului drept, informează Administraţia Prezidenţială.  Conform informaţiilor oferite de Spitalul Militar, Klaus Iohannis a fost internat şi operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, la nivelul umărului drept pentru : Impingement (conflict) subacromial drept; bursită subacromială dreaptă;  Leziune de tendon supraspinos;

Intervenţia s-a desfăşurat artroscopic, a decurs în condiţii optime iar, în prezent, starea de sănătate a preşedintelui României este foarte bună.

Află aici ce este bursita subacromială, afecţiunea pentru care a fost operat Klaus Iohannis

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
klaus iohannis,
operatie
/actualitate/ce-este-bursita-subacromiala-afectiunea-pentru-care-a-fost-operat-klaus-iohannis-15274240
15274240
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.