Ce averi fabuloase au cei mai bogaţi IT-işti din lume - GALERIE FOTO

Autor: Ana Raduta Postat la 07 martie 2012 77 afişări

Sunt inteligenţi, vizionari şi au o lume întreagă la picioare, după ce au inventat servicii şi produse tehnologice care au simplificat viaţa muritorilor de rând. Alţii doar conduc cei mai mari jucători din industria mondială a IT-ului, dar toţi au făcut averi impresionante, intrând în topul celor mai bogaţi oameni de pe planetă.

Chiar dacă ar putea trăi liniştiţi până la sfârşitul vieţii fără să mai muncească o zi, magnaţii din IT continuă să se implice în afaceri.

Sunt miliardari în dolari şi cei mai influenţi oameni din industrie, iar numele lor cu siguranţă vor rămâne în istorie pentru contribuţia pe care au avut-o în evoluţia tehnologică. Cine sunt cei mai bogaţi IT-işti ai lumii?






Vezi mai jos si alte GALERII FOTO

SURSA: www.businessinsider.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT-işti,
tehnologice,
bogati
/actualitate/ce-averi-fabuloase-au-cei-mai-bogati-it-isti-din-lume-galerie-foto-9377687
9377687
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.