Ce au mai cumpărat românii anul acesta? eMAG a publicat topul celor mai căutate categorii de produse

Postat la 15 decembrie 2018 325 afişări

Primul loc în „Top 10 căutări pe eMag” este deţinut de cuvântul ceas, urmat în această ordine de: squishy, căşti, Samsung, iPhone, bicicletă, frigider, aragaz, anvelope şi troller.

Ce au mai cumpărat românii anul acesta? eMAG a publicat topul celor mai căutate categorii de produse

Topul cele mai amuzante căutări pe eMag în 2018 cuprinde la categoria „Cum se aude, aşa se scrie” senvici meicăr, big de ras gilet şi haloin, iar la categoria „În curând pe eMag” coşciug, rezultate examen şi adeverinţe medicale cu ştampile.

În categoria „Viaţa satului”, topul este dominat de acumulator de căruţă, cuibar de pui şi cazan ţuică stabil des, în timp ce, la categoria „Cel mai nefericit typo”, primul loc îi revin acurdeon, spart watch şi dozator bele halabă.

 

La categoria „Ştiu exact ce caut”, topul căutărilor amuzante cuprinde telescop de bătaie, telefon pentru mătuşa mea Gabriela şi biberoane care nu curg numai dacă trage bebe, iar la categoria „Brandu mare”, primul loc îl ocupă pepărşi, wuikas şi guggi.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
emag,
top,
cautare,
cumparare,
produse

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.