Ce aeroport din România va avea un nou terminal de pasageri. Va fi unul dintre cele mai moderne din ţară

Postat la 02 noiembrie 2016 104 afişări

Ce aeroport din România va avea un nou terminal de pasageri. Va fi unul dintre cele mai moderne din ţară

Aeroportul Oradea va avea din 2017 unul dintre cele mai moderne terminale de pasageri din România. Consiliul Judeţean,  ­prin Aeroportul Internaţional Oradea, a publicat pe SEAP contractul privind construirea, extinderea şi modernizarea de terminale de pasageri, în valoare de 20.798.860 de lei, scrie infooradea.ro.

Construirea terminalului este imperios necesară având în vedere că, începând din decembrie de pe Aeroport vor fi operate, săptămânal, 4 noi zboruri înspre Bucureşti, iar din martie 2017, numărul de zboruri se va tripla. În acest context, actuala infrastructură nu va mai permite operarea la cifrele de trafic preconizate. Acest lucru a fost subliniat la întâlnirea cu reprezentanţii companiilor aeriene avută cu ocazia Adunării Generale a Asociaţiei Aeroporturilor din România, desfăşurată în octombrie 2016 în Băile Felix.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.