Ce aduce turistilor programul “O saptamana la munte”

Postat la 08 martie 2010 12 afişări

Programul " O saptamana la munte 2010 ", care se va derula in perioada martie-aprilie, ofera posibilitatea petrecerii unui sejur intr-una dintre statiunile autohtone, in conditii tarifare avantajoase, dupa cum ne asigura Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.

In medie, preturile pentru un loc pentru un sejur de 5 nopti, fara masa, sunt intre 158 si 358 de lei pe sejur. Solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie, au precizat reprezentantii FPTR. Pana acum, in acest program s-au inscris 65 hotelieri din zona montana. Acestia au pus la dispozitie pana acum peste 3.300 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca in cele noua serii sunt asteptati circa 29. 000 de persoane sa isi petreaca o scurta vacanta.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-aduce-turistilor-programul-o-saptamana-la-munte-5723503
5723503
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.