Cazul distrugerii maşinii ministrului Barbu - Alexe: Poliţia mai are doi suspecţi, posibil străini

Postat la 25 octombrie 2013 54 afişări

Alexandru Alexe, al doilea protestatar audiat ca făptuitor în dosarul ce vizează incidentul din 17 octombrie, când a fost spartă luneta autoturismului în care se afla ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat, la ieşire, că poliţiştii mai au doi suspecţi, posibil cetăţeni străini.

Cazul distrugerii maşinii ministrului Barbu - Alexe: Poliţia mai are doi suspecţi, posibil străini

 Alexe a spus, după ce a fost audiat de poliţiştii Secţiei 10, "că a scris şapte pagini, în care a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat, din punctul său de vedere, în seara incidentului".

El susţine că le-a spus anchetatorilor că nu el a spart luneta maşinii şi că s-a agăţat de portbagajul maşinii doar pentru a-şi feri picioarele, în condiţiile în care, la un moment dat, ar fi fost prins între automobilul în care se afla ministrul şi un altul, din spate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-distrugerii-masinii-ministrului-barbu-alexe-politia-mai-are-doi-suspecti-posibil-straini-11562474
11562474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.