Anunţul Sanador în urma deciziei Colegiului Medicilor, în cazul tragediei în care un copil a murit. Decizia spitalului

Postat la 26 martie 2019 401 afişări

Spitalul Clinic Sanador anunţă, marţi, că, în urma cercetărilor efectuate de Colegiul Medicilor Bucureşti în cazul decesului copilului de un an şi 10 luni, activitatea chirurgicală a medicilor sancţionaţi a fost suspendată.

Anunţul Sanador în urma deciziei Colegiului Medicilor, în cazul tragediei în care un copil a murit. Decizia spitalului

Reprezentanţii Spitalul Clinic Sanador precizează că unitatea spitalucească a reziliat imediat după decesul copilului contractele de colaborare cu medicii din echipa operatorie principală.

 

"Activitatea secţiei de Pediatrie, precum şi a celor 18 linii de gardă permanente care deservesc toate secţiile spitalului, se desfăşoară în continuare în parametri normali pentru a putea rezolva cu succes toate cazurile medicale ale pacienţilor, indiferent de vârsta sau de complexitatea situaţiilor medicale. (...) 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medici,
copil,
deces,
activitate,
caz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.