Cate mesaje sunt publicate in fiecare zi pe Twitter

Postat la 01 iulie 2011 8 afişări

Site-ul de microblogging Twitter, care cunoaste o crestere accelerata in intreaga lume, a anuntat ca 200 de milioane de mesaje au fost publicate in fiecare zi, anul acesta, comparativ cu anul trecut, cand au fost distribuite zilnic 65 de milioane.

Potrivit reprezentantilor Twitter, in ianuarie 2009, utilizatorii site-ului nu trimiteau decat doua milioane de mesaje pe zi.Creat in 2006, Twitter are in prezent 200 de milioane de utilizatori.Potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare Pew, 13% dintre adultii americani folosesc in prezent Twitter, comparativ cu noiembrie 2010, cand numai 8% accesau aceasta platforma.

Twitter, care le permite utilizatorilor sai sa publice mesaje de maximum 140 de caractere, numite tweet-uri, este una dintre cele mai populare retele de socializare de pe internet, alaturi de Facebook si Zynga.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mesaje,
twitter,
publicitate
/actualitate/cate-mesaje-sunt-publicate-in-fiecare-zi-pe-twitter-8424544
8424544
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.