Câte acţiuni mai are Mark Zuckerberg la Facebook

Autor: Octavian Calei Postat la 15 februarie 2013 25 afişări

Mark Zuckergerg, fondatorul reţelei de socializare Facebook, a ajuns să deţină 30% din titlurile companiei sale în urma campaniei intensive de achiziţie de acţiuni, conform ultimului raport al instituţiei de reglementare a bursei din SUA citat de site-ul Mashable.

Câte acţiuni mai are Mark Zuckerberg la Facebook

Mark Zuckergerg, fondatorul reţelei de socializare Facebook, a ajuns să deţină 30% din titlurile companiei sale în urma campaniei intensive de achiziţie de acţiuni, conform ultimului raport al instituţiei de reglementare a bursei din SUA citat de site-ul Mashable. În ciuda faptului că mulţi traderi de pe Wall Street rămân sceptici cu privire la titlurile Facebook, CEO-ul şi co-fondatorul Mark Zuckerberg continuă să cumpere acţiuni la compania sa. Zuckerberg deţine acum peste 632 milioane de acţiuni Facebook, în creştere faţă de cele 504 milioane de titluri în momentul listării companiei pe bursa americană, ceea ce îi conferă 29,3% din titlurile de valoare ale reţelei de socializare. Fondatorul celei mai mari reţele de socializare vânduse la momentul listării 30 de milioane de acţiuni pentru a-şi acoperi taxele, rămânând cu 28,2% din titlurile Facebook. După listarea din luna mai a anului trecut acţiunile Facebook s-au depreciat mai mult de jumătate din valoare, în următoarele patru luni, coborând până la un minim de 17,55 dolari pe acţiune în luna septembrie. Zuckerberg a crescut încrederea investitorilor declarând că nu va vinde acţiunile cel puţin un an, însă el a făcut mai mult de atât, cumpărând titluri.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actiuni,
facebook,
zuckerberg,
detinere,
bursa
/actualitate/cate-actiuni-mai-are-mark-zuckerberg-la-facebook-10565146
10565146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.