Cătălin Drulă: Klaus Iohannis a numit mai mulţi prim-miniştri de la PSD decât Ion Iliescu

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 iunie 2023 46 afişări

Klaus Iohannis tocmai a numit mai mulţi prim-miniştri de la PSD decât Ion Iliescu, un record negativ, spune liderul USR Cătălin Drulă. El afirmă că preşedintele i-a transmis „că-l va numi pe Marcel Ciolacu, că are deja o opinie formată”.

Cătălin Drulă: Klaus Iohannis a numit mai mulţi prim-miniştri de la PSD decât Ion Iliescu

„Azi de întâmplă un record negativ. Klaus Iohannis tocmai a numit mai mulţi prim-miniştri de la PSD decât Ion Iliescu. Este un moment ruşinos pentru democraţia românească. Este cea mai mare trădare a intenţiei electoratului. Electoratul a votat pentru modernizare, nu pentru stagnare, clientelism, speciali şi găşti de partid”, spune Cătălin Drulă.

El afirmă că stabilitatea invocată de Iohannis, Ciolacu şi Ciucă „este de fapt stagnare”.

„Preşedintele ne-a transmis că-l va numi pe Marcel Ciolacu, că are deja o opinie formată şi că nu consideră că o propunere făcută electoratului înainte de alegeri trebuie neapărat respectată pentru că fiecare parlamentar votează fără un mandat imperativ. Deci acesta e un mesaj că poţi spune orice în campanie şi nu contează ce faci după. Am avut un scurt dialog, 15 minute”, încheie Drulă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
iohannis,
consultări

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.