Cât sunt dispuşi să plătească stăpânii pentru o ambulanţă destinată animalelor de companie

Postat la 06 august 2017 50 afişări

Ambulanţă pentru animalele de companie. Cât sunt dispuşi să plătească stăpânii pentru o vizită medicală la domiciliu

Cât sunt dispuşi să plătească stăpânii pentru o ambulanţă destinată animalelor de companie

”Costurile unei intervenţii la domiciliu încep de la suma de 250 de lei. O astfel de deplasare include drumul către pacient, un consult, un tratament simplu, dar şi transportul înapoi la clinică. Preţurile se schimbă, însă, de la caz la caz, distanţa şi starea de sănătate a animalului influenţează în mare măsură preţul”, a declarat pentru ZF Adrian Iurcenco, administratorul clinicii SpeedVet.

Echipamentul specific unei ambulanţe destinate transportului de patrupede constă în: injectomate, sistem pentru perfuzie continuă, echipamente de contenţie, monitoare, tuburi de oxigen. Ambulanţa trebuie echipată cu izolare termică şi climatizare, asta pentru mărirea confortului.

„Un caz în afara Bucureştiului, la aproximativ 20-30 de km, poate ajunge şi la 700-800 de lei. Am avut consultaţii şi în Piteşti, vizită medicală care a ajuns la 1500 de lei”, a mai spus Adrian Iurcenco.

Citeşte continuarea pe ZF.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.