Cât costă un echipament complet pentru jocurile PC de realitate virtuală

Postat la 26 august 2016 491 afişări

Cât costă un echipament complet pentru jocurile PC de realitate virtuală

Pasionaţii de jocuri video pentru PC-uri care vor să experimenteze cea mai nouă tehnologie disponibilă pentru gaming - realitatea virtuală (virtual reality – VR), trebuie să investească circa 1.700 euro în echipamentul corespunzător – PC complet şi căştile VR (Oculus Rift sau HTC Vive), potrivit reprezentanţilor Nvidia, cel mai mare producător de plăci grafice la nivel mondial.

„Tehnologia de realitate virtuală este în prezent unul dintre motoarele de creştere ale pieţii de PC-uri. Practic, ne ajută să vindem PC-uri în continuare. Pentru o avea însă o experienţă completă de gaming virtual este nevoie şi de echipamente în plus (ochelarii VR – n. red.) care nu pot funcţiona fără un PC care are o putere de procesare foare mare şi o placă video de gaming corespunzătoare”, a spus Cristi Stroe, directorul de vânzări al companiei americane Nvidia pe segmentul consumer din zona Balcani. 

Cititi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pc,
virtual,
echipament,
costuri,
jocuri,
crestere,
tehnologie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.