Cât câştigă şi cât vor câştiga angajaţii IKEA

Postat la 29 februarie 2016 478 afişări

Cât câştigă şi cât vor câştiga angajaţii IKEA

Salariul minim brut al angajaţilor IKEA România va creşte în etape, de la 1.353 lei, la 2.000 lei. Din ianuarie 2016, salariul minim este de 1.700 lei, iar în luna mai 2016 va creşte la 2.000 de lei, ceea ce înseamnă o creştere cu 47% a salariului minim brut în IKEA România din luna mai 2016 faţă de luna decembrie 2015, arată un comunicat al companiei. În 2013, compania a introdus programul One IKEA Bonus, prin care toţi angajaţii primesc un bonus de performanţă, precum şi programul de loialitate Tack!, prin care angajaţii care lucrează în compania IKEA de peste cinci ani sunt recompensaţi cu o contribuţie anuală la planurile individuale de pensie.

IKEA a început un proces continuu de aliniere între toate ţările din regiunea Europa de Sud Est (SEE), bazat pe evaluarea performanţelor individuale şi corelat cu rezultatele financiare totale. Prin urmare, toţi angajaţii IKEA din cele patru ţări (România, Croaţia, Serbia şi Slovenia) vor beneficia de un pachet de beneficii Total Reward, noi niveluri salariale bazate pe principii de corectitudine şi incluziune care să contribuie pe termen lung la bunăstarea tuturor angajaţilor IKEA SEE începând cu anul financiar 2017 (septembrie 2016 – august 2017).

Pe lângă nivelul salarial mai mare, angajaţii IKEA SEE beneficiază în acest moment de un pachet de beneficii care include asigurare medicală, asigurare de risc, mese subvenţionate în Restaurantul Angajaţilor, discount de angajat, petreceri anuale, cadouri pentru copii – printre altele.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castigare,
ikea,
angajati,
crestere,
companie
/actualitate/cat-castiga-si-cat-vor-castiga-angajatii-ikea-15091174
15091174
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.