LIVE: ZF Cei mai mari jucatori din economie. Timpul actiunii 2021

Care sunt, de fapt, mâncărurile tradiţionale ale românilor. Le mâncaţi cu plăcere, dar foarte puţini le ştiţi

Postat la 28 aprilie 2016 11863 afişări

Sarmalele, zic unii, le-am „luat” de la turci sau greci; ciorba cu borş – de la ucraineni ori ruşi, gulaşul de la unguri… O fi.

Care sunt, de fapt, mâncărurile tradiţionale ale românilor. Le mâncaţi cu plăcere, dar foarte puţini le ştiţi

Sarmalele, zic unii, le-am „luat” de la turci sau greci; ciorba cu borş – de la ucraineni ori ruşi, gulaşul de la unguri… O fi.

Dar dacă ar fi să căutăm nişte mâncăruri „neaoşe”, nişte bucate pe care să le putem socoti chiar tradiţional româneşti, la ce ne-am opri?

Întrebaţi care ar fi, după părerea lor, mâncarea cea mai neaoş românească, mulţi ar răspunde numaidecât „mămăliga” şi ar şi vedea instantaneu, cu ochii minţii, o mămăligă de porumb, galbenă ca soarele, aburind în mijlocul mesei.

Vezi aici care  sunt, de fapt, mâncărurile tradiţionale ale românilor!

Urmărește Business Magazin

/actualitate/care-sunt-de-fapt-mancarurile-traditionale-ale-romanilor-le-mancati-cu-placere-dar-foarte-putini-le-stiti-15275576
15275576
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: De ce în Bucureşti nu se pot organiza mai multe concerte sau evenimente sportive, politice, sociale şi chiar economice. O discuţie cu Cristian Hostiuc, Ziarul Financiar şi Bogdan Nicolae, Aleph News

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.