Care sunt cele mai ieftine şi cele mai scumpe vacanţe de Sărbători

Postat la 10 decembrie 2015 258 afişări

Care sunt cele mai ieftine şi cele mai scumpe vacanţe de Sărbători

Românii care nu şi-au planificat încă vacanţa de Crăciun sau de Revelion mai au încă timp să îşi rezerve cazarea în destinaţii din România, dar şi din străinătate. Ofertele disponibile la agenţiile de turism româneşti sunt pentru toate buzunarele, iar hotelierii şi proprietarii de pensiuni de la noi se întrec în pachete turistice cât mai atractive, de la condiţii de lux şi relaxare la SPA, la mese cu bucate specifice Sărbătorilor şi obiceiuri tradiţionale.

Oferte de vacanţă găsesc şi cei care vor să plece în străinătate, fie că îşi doresc să meargă acasă la Moş Crăciun, în Laponia, şi să îşi plimbe copiii cu trenuleţul prin fabrica de jucării a spiriduşilor, fie că vor să bea vin fiert şi să mănânce turtă dulce în atmosfera deosebită a Pieţelor de Crăciun din oraşe ca Viena sau Praga sau să scape de frig şi să petreacă un concediu într-o destinaţie exotica, precum Dubai.

Gândul a realizat o analiză a ofertelor disponibile la această oră pe site-urile principalelor agenţii de turism din România pentru petrecerea Crăciunului şi a Revelionului în ţară şi în străinătate.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
sarbatori,
ieftin,
scumpire,
craciun
/actualitate/care-sunt-cele-mai-ieftine-si-cele-mai-scumpe-vacante-de-sarbatori-14915559
14915559
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.