Care este ţara unde statul construieşte un oraş de 1.000 de kilometri pătraţi în care mergi stresat şi te întorci zen

Postat la 08 februarie 2024 7064 afişări

Care este ţara unde statul construieşte un oraş de 1.000 de kilometri pătraţi în care mergi stresat şi te întorci zen

Statul construieşte un oraş de 1.000 de kilometri pătraţi. Oraşul va avea o suprafaţă mai mare decât cea a ţării Singapore.

Oraşul va avea aeroport internaţional, universitate şi un baraj hidroelectric.

Statul sud-african Buthan construieşte de la zero oraşul de 1.000 de kilometri pătraţi numit Mindfulness City. Acesta este locul unde mergi stresat şi te intorci zen ca Buddha.

Oraşul va acoperi aproximativ 2,5% din suprafaţa ţării, ceea ce înseamnă o suprafaţă mai mare decât cea a ţării Singapore. Gelephu Mindfulness City, aşa cum e numit va servi drept centru economic şi poartă de acces pentru turişti către restul ţării.

Planul oraşului e să fie construit dintr-o serie de 11 poduri locuibile aşezate în formă de panglică. Oraşul va dispune de toate facilităţile necesare: aeroport internaţional, universitate, unitate de îngrijire a sănătăţii pentru medicina orientală şi occidentală, seră hidroponică, centru cultural, centru spiritual, piaţă pentru bunuri locale şi un baraj hidroelectric.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
construire,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.