Care este obiectivul Adinei Călin, director direcţia produse şi servicii bancare/CEC Bank, în cadrul companiei

Postat la 10 septembrie 2020 952 afişări

„Cred că următorul mare pas în carieră ar fi în direcţia unei poziţii executive, la nivel de board. Nu ştiu dacă neapărat în anul 2030, dar probabil pe termen lung ar putea fi un pas firesc."

Care este obiectivul Adinei Călin, director direcţia produse şi servicii bancare/CEC Bank, în cadrul companiei

ROL OCUPAT ÎN COMPANIE: Din rolul actual coordonez activităţile de dezvoltare produse şi servicii bancare atât pentru segmentul retail cât şi pentru segmentele IMM şi Corporate, bancassurance şi participaţiile băncii în diverse organisme interne şi internaţionale, precum şi zona de parteneriate strategice cu diverşi furnizori de servicii.

CELE MAI IMPORTANTE ROLURI PROFESIONALE AVUTE PÂNĂ LA ACEASTĂ FUNCŢIE: Anterior am ocupat funcţii de management în cadrul mai multor unităţi teritoriale din cadrul CEC Bank şi Raiffeisen Bank, unde am avut rolul de a coordona  echipele operaţionale, de vânzări şi consiliere clienţi.

Rolul propus pentru anul 2030: Cred că următorul mare pas în carieră ar fi în direcţia unei poziţii executive, la nivel de board. Nu ştiu dacă neapărat în anul 2030, dar probabil pe termen lung ar putea fi un pas firesc.

CEO/ANTREPRENOR ADMIRAT: Bogdan Neacşu, preşedinte CEC Bank. Îl admir pentru că este mai ales un lider şi abia apoi un şef. Este acel tip de lider care conduce prin puterea propriului exemplu şi are curajul să îşi asume obiective îndrăzneţe.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.