Care este CEA MAI IEFTINĂ BENZINĂRIE DIN ROMÂNIA şi unde găsiţi CELE MAI MICI PREŢURI în marile oraşe!

Postat la 07 decembrie 2018 373 afişări

Află cele mai bune preţuri pentru benzină şi motorină în România!

Care este CEA MAI IEFTINĂ BENZINĂRIE DIN ROMÂNIA şi unde găsiţi CELE MAI MICI PREŢURI în marile oraşe!

Preţul benzinei şi motorinei a scăzut în ultimele luni în România, datorită scăderii preţului barilului de petrol. Astfel, dacă în octombrie preţul mediu al benzinei era în jur de 5,8 lei pe litru, cel al motorinei depăşise 6 lei. În prezent, preţul mediu al benzinei în România este de 5,15 lei pe litru, în timp ce motorina se vinde undeva la 5,55 lei pe litru.

Comparativ cu luna trecută, preţul mediu al unui litru de benzină a scăzut cu 9,3%, ceea ce înseamnă că un plin (50 de litri) costă astăzi cu 26,5 lei mai puţin decât în urmă cu 30 de zile, informează site-ul www.peco-online.ro.

 

În cazul motorinei, preţul mediu al unui litru s-a diminuat cu 7,2%, ceea ce înseamna că un plin (50 de litri) costă astăzi cu 21,5 lei mai puţin decât în urmă cu 30 de zile.

 

Cei mai ieftini carburnaţi din principalele oraşe ale României

 

În prezent, cei mai ieftini carburanţi din Bucureşti sunt vânduţi la preţul de 5,03 lei pentru un litru de benzină, respectiv 5,47 lei litrul de motorină. Aceste preţuri sunt practicate de staţia Petrom de pe Şoseaua Alexandriei, nr 166.

 

În Cluj-Napoca, cea mai ieftină benzină costă 5,06 lei pe litru, iar cea mai ieftină motorină 5,46 lei pe litru.

 

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mai,
preturi,
ieftin,
benzinarie,
gasire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.