Care a fost marea pasiunea a Stelei Popescu după actorie?

Postat la 23 noiembrie 2017 204 afişări

Actiţa Stela Popescu a fost o mare gurmandă şi şi-a împărtăşit dragostea pentru mâncare în mai multe cărţi de bucate. Dintre ele este ”În bucătărie cu Stela”, lansată în 2002, iar cealaltă în 2013, ”Găteşte moldoveneşte cu Stela Popescu”.

Care a fost marea pasiunea a Stelei Popescu după actorie?

”Găteşte moldoveneşte cu Stela Popescu conţine 345 de reţete culese din zona Basarabiei. "Să răsfoim împreună această carte de bucate care mă face să mă gândesc la vremuri trecute, dar şi la ce mâncăruri noi aş mai putea găti. Şi, chiar dacă nu respect mai niciodată reţetele de la cap la coadă – de, aşa sunt eu, îmi place să trec totul prin sufletul meu –, mi-a făcut mare plăcere să le selectez şi să le comentez pentru dumneavoastră.

Un lucru e sigur – sunt reţete tradiţionale moldoveneşti şi iţi lasă gura apă numai când le citeşti (darămite când le prepari!). Se spune că bucătarii cei mai buni din lume sunt bărbaţi. Doamnelor, nu vă subestimaţi, gătiţi cu plăcere şi cu imaginaţie şi vă asigur că dragostea va renaşte mereu şi mereu în casa voastră, iar cândva, când va veţi privi în oglindă, veţi fi şi mai frumoase.”, a declara Stela Popescu cu această ocazie.

Cititi mai multe pe www.gustarte.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.