Cântăreaţa Taylor Swift a primit cele mai multe nominalizări la MTV Video Music Awards 2015

Autor: Florin Badescu Postat la 22 iulie 2015 55 afişări

Cântăreaţa country-pop americană Taylor Swift a primit cele mai multe nominalizări - nouă - la gala MTV Video Music Awards 2015, au anunţat, marţi, reprezentanţii postului de televiziune MTV, citaţi de Reuters.

Artista americană, al cărei album "1989" a fost cel mai bine vândut material discografic al anului 2014 pe plan mondial, va concura la nouă categorii de premii la această gală.

Cântăreţul şi compozitorul britanic Ed Sheeran a primit şase nominalizări, în timp ce cântăreaţa americană Beyonce şi DJ-ul şi producătorul britanic Mark Ronson au primit cinci nominalizări fiecare.

Clipul "Bad Blood" al cântăreţei Taylor Swift, inspirat din filmele cu super-eroi şi reprezentând o colaborare cu solistul hip-hop Kendrick Lamar, în care apar numeroase alte celebrităţi, va concura la mult râvnita categorie "Videoclipul anului". La aceeaşi categorie au mai fost nominalizate videoclipurile pieselor "7/11" (Beyonce), "Thinking Out Loud" (Ed Sheeran), "Uptown Funk" (Mark Ronson ft. Bruno Mars) şi "Alright" (Kendrick Lamar).

Printre altele, Taylor Swift a fost nominalizată şi pentru clipul piesei sale "Blank Space" la categoriile "cel mai bun videoclip al unei cântăreţe" şi "cel mai bun videoclip pop".

Gala MTV Video Music Awards 2015 va avea loc la Microsoft Theater din Los Angeles, pe 30 august.

Evenimentul va fi prezentat de cântăreaţa americană Miley Cyrus.

Gala VMA, care premiază artişti din lumea întreagă pentru realizări deosebite în domeniul producţiei de videoclipuri, a fost marcată de numeroase momente insolite în trecutul ei.

Cântăreaţa Miley Cyrus a şocat publicul la ediţia din 2013 a galei, organizată la New York, iar evoluţia ei de pe scenă alături de Robin Thicke, cu care a interpretat piesa "Blurred Lines", în care au abundat mişcările lascive şi mesajele cu tentă sexuală, a ţinut prima pagină a presei internaţionale.

Kanye West a întrerupt discursul de acceptare a unui premiu susţinut de Taylor Swift în 2009, iar Britney Spears şi Madonna s-au sărutat pe scenă, în direct, în timpul ediţiei din 2003 a show-ului.

Galele Video Music Awards au început în 1984 şi au contribuit la promovarea postului de televiziune MTV, deţinut în prezent de grupul Viacom Inc., care a devenit un actor important în industria de divertisment.

Gala MTV Video Music Awards este o ceremonie care se adresează în special tinerilor, fiind considerată un eveniment mult mai extravagant decât alte gale din industria muzicală, precum tradiţionala gală a premiilor Grammy, şi preferă să evidenţieze videoclipurile din spatele unor piese. Totodată, câştigătorii sunt recompensaţi cu un trofeu mai puţin obişnuit - o statuetă a unui astronaut denumit "Moonman".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MTV VIDEO MUSIC AWARDS,
NOMINALIZĂRI,
/actualitate/cantareata-taylor-swift-a-primit-cele-mai-multe-nominalizari-la-mtv-video-music-awards-2015-14623698
14623698
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.