Când se lansează cea mai nouă şi aşteptată parte a trilogiei Riddick? – GALERIE FOTO SI VIDEO

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 09 aprilie 2013 127 afişări

Vin Diesel este actorul principal în Riddick, o producţie care ar putea fi lansată la finalul acestui an. În regia lui David Twohy, acţiunea acestui film se axează pe lupta personajului principal – Ridick – trădat de proprii semeni şi lăsat să moară pe o planetă presupusă pustie.

Pe această planetă însă eroul înfruntă nu numai extratereştri vorace dar şi vânători de recompense. Riddick nu numai că nu moare, ci chiar luptă cu extratereştri şi ticlueşte un plan de salvare a plantei sale de origine, Furya.

Filmul face parte dintr-o trilogie, înainte fiind lansate Pitch Black şi The Chronicles of Riddick; criticii n-au fost prea îngăduitori cu prima parte, însă cea de-a doua producţie a seriei a beneficiat de recenzii bune.Din distribuţie mai fac parte Karl Urban, Katee Sackhoff şi David Bautista.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cand-se-lanseaza-cea-mai-noua-si-asteptata-parte-a-trilogiei-riddick-galerie-foto-si-video-10723753
10723753
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.