Când se decide dacă se redeschid şcolile după sărbători. Sorin Cîmpeanu, ultimele date

Postat la 04 ianuarie 2021 164 afişări

Când se decide dacă se redeschid şcolile după sărbători. Sorin Cîmpeanu, ultimele date

Data la care se termină vacanţa de sărbători este 10 ianuarie, însă prima analiză asupra redeschiderii şcolilor va avea loc pe 15 ianuarie.

 

Ministrul Educaţiei a anunţat că va analiza situaţia epidemiologică de după sărbători şi va lua o decizie.

„Atunci când situaţia epidemiologică o va permite. În calitate de Ministru al Educaţiei am spus şi o repet. Îmi doresc şi eu şi Ministerul Educaţiei deschiderea şcolilor în format clasic. Această decizie va fi fundamentată pe baza analizelor epidemiologice după perioada de sărbători şi Anul Nou, mai exact în 15 ianuarie, vom avea primele rezultate”, a declarat Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educaţiei, la Aleph News.

 

„Ne dorim foarte mult deschiderea şcolilor în cel de-al doilea semestru”, a continuat acesta. Semestrul al II-lea începe pe 8 februarie 2021 şi se încheie 18 iunie 2021.

În ceea ce priveşte vaccinarea profesorilor, acesta a afirmat că a fost trimisă o solicitare prin Inspectoratul Judeţean, iar „termenul pentru răspuns la această solicitare este 15 ianuarie, ora 16:00”.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sarbatori,
scoli,
decizie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.