Camelia Şucu începe să cultive legume bio lângă Capitală

Autor: Cristina Cuncea Postat la 27 septembrie 2014 372 afişări

Femeia de afaceri Camelia Şucu vrea să înceapă anul viitor să cultive legume şi fructe bio pe 4 hectare de teren pe care le-a luat în arendă anul trecut în comuna Ciolpani, de lângă Bucureşti, produsele urmând să fie comercializate în Piaţa de Gros din Berceni, pe care o deţine de doi ani.

Camelia Şucu începe să cultive legume bio lângă Capitală

"Voi începe la anul producţia pe cele 4 hectare de teren pe care le-am luat în arendă. Pentru un hectar am cumpărat deja solarii să testez cum merg lucrurile. Vreau să fac o fermă de legume bio, vreau să ajung la gustul românesc al roşiei pe care ni-l aducem aminte şi pe care îl căutăm în supermarketuri sau în pieţe", a declarat Şucu la un forum pe teme economice.

"România are o şansă prin pământul pe care îl are, pentru că este foarte bun şi odihnit. Există cerere de produse bio din partea ţărilor din Asia, din ţările arabe. Dacă cererea este atât de mare, există loc cu siguranţă de creştere", consideră Şucu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/camelia-sucu-incepe-sa-cultive-legume-bio-langa-capitala-13353092
13353092
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.