Camelia Ene devine noul CEO al MOL România

Postat la 14 noiembrie 2016 676 afişări

Camelia Ene devine noul CEO al MOL România

Kinga Daradics, cel mai tânăr CEO din industria petrolieră, predă frâiele MOL România Cameliei Ene, 40 de ani, executivul care s-a ocupat până acum de reţeaua de peste 200 de benzinării a grupului ungar pe plan local. MOL este al treilea cel mai puternic jucător din piaţa petrolieră locală, cu o cotă de piaţă în retail de 18,9% şi un business de peste un miliard de euro, fiind o companie caracterizată printr-un puternic apetit de extindere, scrie Ziarul Financiar.

„Camelia Ene a fost numită directorul executiv al com­pa­niei MOL România după ce Kinga Daradics a intrat în con­cediu de maternitate“, au spus reprezentanţii firmei, fără a preciza dacă aceasta este sau nu o schimbare temporară.

„Camelia Ene s-a alăturat echipei MOL România în luna martie a anului 2007, pe poziţia de Shop manager. În luna octombrie 2010 a preluat şi atribuţii de coordonare a departamentului de marketing, iar în mai 2013 a devenit Head of Retail, responsabilă de coordonarea activităţii reţelei de benzinării a MOL România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.