Cafeneaua din Bucuresti in care clientii platesc cat vor ei pentru orice cafea

Postat la 21 aprilie 2016 720 afişări

Cum ar fi sa iesi la o cafea in oras, iar la final sa scoti din buzunar cati bani consideri ca merita ceea ce ai consumat? Nu este o idee utopica, ci invitatia indrazneata a unui coffee-shop din centrul Bucurestiului pentru a descoperi cafeaua de specialitate.

Cafeneaua din Bucuresti in care clientii platesc cat vor ei pentru orice cafea

ORYGYNS Specialty Coffee, cel mai nou loc pe harta coffee-shopurilor din capitala, lanseaza un manifest inedit pentru cafeaua de specialitate si ofera fiecarui client posibilitatea sa plateasca cat considera ca merita ceasca de cafea consumata.

Timp de o saptamana, poti sa testezi orice din meniu: espresso, dublu espresso, cappuccino, flat white sau latte. Iar la final, sa platesti cat consideri ca merita, insa cu o singura conditie: suma minima este de 1 leu si platesti abia dupa ce ai gustat.

Cititi mai multe pe www.foodstory.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cafeneaua-din-bucuresti-in-care-clientii-platesc-cat-vor-ei-pentru-orice-cafea-15267844
15267844
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.