Cadouri sexuale pentru Berlusconi

Autor: Mihai Mitrica Postat la 17 septembrie 2011 37 afişări

O anchetă efectuată la Bari pe tema unui scandal sexual în centrul căruia se află premierul italian Silvio Berlusconi s-a încheiat prin inculparea a opt persoane, acuzate că i-au furnizat prostituate premierului în speranţa că vor obţine contracte, posturi sau contacte importante.

Parchetul din Bari şi-a prezentat concluziile, anunţând acuzaţii în special împotriva antreprenorului Giampaolo Tarantini şi a Sabinei Began, supranumită "regina mamă" şi considerată ca persoana care recruta un fel de harem pentru Berlusconi.

Şeful guvernului nu este cercetat, întrucât utilizarea serviciilor prostituatelor nu este un delict în Italia. Potrivit parchetului, cel puţin 30 de tinere au fost aduse de Tarantini la reşedinţele lui Berlusconi şi multe dintre ele au practicat prostituţia cu premierul.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cadouri-sexuale-pentru-berlusconi-8765649
8765649
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.