Căciuli de blană şi curele de piele, cumpărate pentru poliţiştii locali din Alexandria

Postat la 06 ianuarie 2019 87 afişări

În Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) figurează achiziţia Primăriei Municipiului Alexandria, care a cumpărat pentru Poliţia Locală Alexandria articole vestimentare, printre care se numără căciulile de blană şi curelele de piele.

Căciuli de blană şi curele de piele, cumpărate pentru poliţiştii locali din Alexandria

O firmă cu o cifră de afaceri de peste 2 milioane de lei anual şi 6 angajaţi, cu sediul în Alexandria, a câştigat licitaţia.

Astfel, Primăria Alexandria va plăti 40.226,41 lei pentru articolele destinate poliţiştilor locali, care vor fi dotaţi cu haine de calitate: căciuli din blană naturală şi curele de piele. Pe listă mai sunt trecute şi cămăşi, şepci de stofă pentru vară, pantofi de iarnă, pantofi de vară, pulovere şi pantaloni.

 

Echipamentul le va fi util poliţiştilor locali în anul 2019.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alexandria,
piele,
cumparare,
politisti,
primarie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.