Business MAGAZIN va lansa în curând a 10-a ediţie a catalogului 100 Cele mai puternice femei din business, proiect care a început în 2012

Postat la 29 martie 2021 66 afişări

Catalogul va fi lansat în contextul în care cele mai recente date de la Eurostat spun că România ocupă locul 1 în Uniunea Europeană (34%) atunci când vine vorba de femei care conduc afaceri din poziţii de Senior Executives, urmată de Estonia (33%), Lituania (30%) şi Letonia (29%). La nivelul Uniunii Europene, 37% dintre manageri sunt femei, 28% fac parte din boardul managerial, iar 18% sunt Senior Executives.

► Dacă anterior catalogul reunea descrierea carierelor celor mai puternice femei din businessul românesc, acum veţi regăsi câte un interviu acordat de fiecare dintre ele pe tema experienţei din ultimul an.

► Veţi afla care sunt cele mai importante lecţii aduse de pandemie, dar şi principalele decizii, cum văd viitorul muncii, cum şi-au menţinut colegii motivaţi, locul din care îşi iau energia necesară depăşirii unei crize,  persoanele care le inspiră, precum şi dacă sunt de părere că puterea şi feminitatea se exclud.

► Selecţia celor mai puternice femei din businessul românesc a fost făcută în baza unor criterii precum - polivalenţa (varietatea proiectelor în care sunt implicate - în business, şi în afara businessului); notorietate; grad de implicare socială; depăşirea obstacolelor din parcursul profesional; numărul de oameni avuţi în responsabilitate.

► Săptămâna trecută, Business MAGAZIN a organizat şi gala Women in Power, un eveniment hibrid – cu prezenţă fizică, dar şi online, transmis live pe platformele ZF şi bmag.ro, în care am sărbătorit lansarea acestui catalog şi am acordat premii femeilor din linia I a businessului românesc.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.