Business MAGAZIN lansează o nouă ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Cum vă puteţi înscrie

Autor: Ioana Matei Postat la 30 aprilie 2021 487 afişări

Business MAGAZIN lansează o nouă ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Cum vă puteţi înscrie

Business MAGAZIN lansează catalogul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, aflat la cea de-a 16-a ediţie. Odată cu acesta, numărul tinerilor manageri sau antreprenori promovaţi de-a lungul timpului prin acest proiect va ajunge la 1.600. 

Considerat drept cel mai optimist catalog al publicaţiei noastre, acesta reprezintă pariul Business MAGAZIN pentru viitor – include în fiecare an poveştile a 100 de tineri din mediul de business local, în fiecare an diferite faţă de anii anteriori. Ei sunt manageri sau antreprenori  – liderii viitori ai celor mai importante companii din România.

Criteriile de inscriere sunt varsta de pana in 40 de ani (inclusiv), un rol de management intr-un departament conectat de activitatea de baza a companiei si sa nu mai fi aparut in editiile anterioare ale catalogului, fie si activand intr-o alta companie. 

Pentru a va inscrie in acest proiect, asteptam propunerile dvs. pe adresele ioana.matei@businessmagazin.ro si andra.stroe@businessmagazin.ro pana la data de 7 mai. Ulterior, în baza propunerilor primite, Business MAGAZIN va face o selecţie a managerilor ce vor apărea în catalog. 

Va multumim,

Echipa Business MAGAZIN

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.