Bucureştiul intră în finala competiţiei Destinaţia Anului 2024, la categoria „Oraşe care inspiră”

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 21 aprilie 2024 15 afişări

Bucureştiul intră în finala competiţiei Destinaţia Anului 2024, la categoria „Oraşe care inspiră”

Municipiul Bucureşti intră în finala competiţiei Destinaţia Anului 2024 la categoria „Oraşe care inspiră”, iar Proiectul cultural „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” este finalist la categoria „Atracţii cultural-educative”, anunţă, duminică, primarul general, Nicuşor Dan.

„Municipiul Bucureşti intră în finala competiţiei Destinaţia Anului 2024 la categoria <Oraşe care inspiră>, iar Proiectul cultural <Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană> este finalist la categoria <Atracţii cultural-educative>”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El precizează că Destinaţia Anului, „cea mai importantă competiţie autohtonă pentru promovarea turismului din România”, se desfăşoară în acest an în perioada 15 martie – 21 mai pe platforma web https://destinatiaanului.ro/ şi aliniază la start cele mai frumoase obiective turistice naţionale.

„Potrivit regulamentului competiţiei, în perioada 16 martie – 14 aprilie, în urma voturilor juriului alcătuit din specialişti în marketing şi turism, manageri, jurnalişti şi lideri de opinie, Municipiul Bucureşti şi programul cultural Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană au intrat în finala competiţiei. În data de 21 mai 2024 vor fi desemnaţi câştigătorii în cadrul Galei de Premiere care va avea loc la Bucureşti”, încheie Dan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dan,
concurs,
turism

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.