Bucureşti: Focar de Covid 19 la Primăria Sectorului 6. Mai multe servicii sunt afectate

Autor: Petru Mazilu Postat la 11 martie 2021 203 afişări

Un focar de Covid 19 a apărut la Primăria Sectorului 6 din Bucureşti. Mai mulţi salariaţi ai instituţiei s-au infectat, conform rezultatelor testelor rapide. În perioada următoare activitatea Primăriei va fi afectată, avertizează autorităţile locale.

Bucureşti: Focar de Covid 19 la Primăria Sectorului 6. Mai multe servicii sunt afectate

Primăria Sectorului 6 anunţă că, miercuri, în urma testării rapide cu test rapid Covid-19 antigen, mai mulţi angajaţi din cadrul instituţiei au fost depistaţi pozitiv. Aceştia aveau simptomele virusului SARS CoV 2.

Autorităţile au luat măsuri care vizează restrângerea unor activităţi.

„Drept urmare, a fost convocat, cu celeritate, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi au fost dispuse măsurile necesare de prevenţie pentru răspândirea virusului. Printre acestea, vor fi şi masuri de reducere a prezenţei fizice la locul de muncă pentru mai mulţi angajaţi. Informăm cetăţenii că, în perioada următoare, pot fi întâmpinate dificultăţi în contactarea instituţiei, precum şi întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluţii/acte. Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa prim6@primarie6.ro”, a transmis primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
focar,
covid,
primărie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.