Bucureştenii pot propune proiecte de dezvoltare a Capitalei. Campania va debuta luni

Postat la 15 septembrie 2017 63 afişări

Bucureştenii pot depune, începând de luni, proiecte de interes local, care vor fi implementate începând cu 2018. Vor fi selecţionate 20 de proiecte, bugetul propus pentru acestea fiind de 4.000.000 euro, anunţă Primăria Capitalei.

Bucureştenii pot propune proiecte de dezvoltare a Capitalei. Campania va debuta luni

Campania se va desfăşura în perioada 18 septembrie - 24 noiembrie. Cei care participă trebuie să fie persoane fizice cu vârsta de minim 18 ani, cu domiciliul sau reşedinţa în Bucureşti, care să îşi creeze un cont de utilizator pe site-ul Primăriei Capitalei, la secţiunea dedicată campaniei Propune pentru Bucureşti.

"Fiecare cetăţean poate formula o singură propunere de proiect care va fi afişată pe site-ul Municipalităţii într-un interval de cel mult trei zile de la transmitere. Proiectul trebuie să fie sau să poată fi asimilat unei investiţii aflate în competenţa Municipiului Bucureşti şi să vizeze următoarele domenii: infrastructură (zone pietonale, scuaruri, trotuare, aliniamente stradale); amenajare/ reabilitare spaţii publice (ex. mobilier urban, etc); spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii; mobilitate, accesibilitate, siguranţa circulaţiei; infrastructură culturală; infrastructură socială; smart city-Oraş digital; sănătate", transmite Primăria Capitalei într-un comunicat de presă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.