BREAKING NEWS. Noul bilanţ al cazurilor de infectare cu coronavirus din ţara noastră

Postat la 25 aprilie 2020 272 afişări

BREAKING NEWS. Noul bilanţ al cazurilor de infectare cu coronavirus din ţara noastră

 Până sâmbătă, pe teritoriul României, au fost confirmate 10.635 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), cu 218 noi cazuri de îmbolnăvire. 575 persoane au decessat, informează autorităţile

De la intrarea în vigoare a Ordonanţei Militare nr. 2 şi până în prezent, au fost plasate în carantină instituţionalizată 2.207 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 162 de persoane aflate în carantină au părăsit locaţia în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.890 au fost declarate vindecate şi externate.

Totodată, până acum, 575 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj şi Prahova, au decedat.

La ATI, în acest moment, sunt internaţi 235 de pacienţi.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 12.009 de persoane. Alte 26.159 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri,
infectare,
decese

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.