BREAKING NEWS. Noul bilanţ al cazurilor de infectare cu coronavirus din ţara noastră

Postat la 09 aprilie 2020 238 afişări

BREAKING NEWS. Noul bilanţ al cazurilor de infectare cu coronavirus din ţara noastră

Un număr de 441 de cazuri noi de coronavirus s-au înregistrat în ultimele 24 de ore în România, bilanţul anungând, joi, la 5.202 români infectaţi. 229 de români au murit, anunţă Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit GCS, până joi, pe teritoriul României, au fost confirmate 5.202 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 647 au fost declarate vindecate şi externate.

De la ultima informare transmisă de GCS, au fost înregistrate alte 441 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Până joi, la ora transmiterii bilanţului de către GCS, 229 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov şi Mehedinţi, au decedat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri,
bilant,
infectare,
romani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.