Brazilia a respins oferta din partea G7 pentru salvarea Pădurii Amazoniene

Postat la 27 august 2019 52 afişări

Guvernul brazilian a respins marţi suma de 22 de milioane de dolari oferită de liderii ţărilor din G7 pentru stingerea incendiilor de vegetaţie şi salvarea Pădurii Amazoniene, relatează BBC.

Brazilia a respins oferta din partea G7 pentru salvarea Pădurii Amazoniene

Oficialii brazilieni nu au oferit un motiv clar pentru respingerea ofertei, dar preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a acuzat Franţa că tratează Brazilia ca pe o colonie.

Fernando Azevedo e Silva, ministrul Apărării din Brazilia, a anunţat că incendiile de vegetaţie din Pădurea Amazoniană sunt sub control. Ministrul a transmis că peste 44.000 de soldaţi au fost trimişi în zonă pentru a combate incendiile şi infracţiunile de mediu din zonă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brazilia,
respingere,
padure

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.