Borna în culorile Ungariei, unde s-a pozat preşedintele Ungariei, vopsită în culorile drapelului românesc

Postat la 29 mai 2022 591 afişări

Borna în culorile Ungariei, unde s-a pozat preşedintele Ungariei, vopsită în culorile drapelului românesc

Borna în culorile Ungariei de la Piatra Secuiului din Munţii Apuseni, unde s-a fotografiat preşedintele Ungariei, Katalin Novak, a fost vopsită în culorile tricolorului românesc.

La data de 21 mai, în timpul unei vizite în România, preşedintele Ungariei, Katalin Novak, s-a fotografiat lângă o bornă în culorile naţionale ale maghiarilor.

Atunci liderul AUR, George Simion, a vorbit atunci despre existenţa „unui şir de întâmplări” care duc la ideea unui „plan de dezmembrare a României” ce ar putea să creeze tensiuni etnice.

Astăzi, George Simion, a scris pe Facebook: "Problemă rezolvată" la descrierea pozei cu borna vopsită în culorile drapelului românesc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ungaria,
presedinte,
aur

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.