Boc a trecut pe rosu ca pieton dupa ce un politist a oprit traficul auto

Postat la 17 iunie 2011 35 afişări

Premierul Emil Boc a trecut pe culoare rosie a semaforului, in timp ce se deplasa, vineri, ca pieton, de la sediul Guvernului catre filiala BCR din Piata Victoriei pentru a asista la semnarea primului contract din noul program "Prima Casa", traficul fiind oprit de un politist din garda sa personala.

Sediul BCR, unde premierul era asteptat pentru a asista la semnarea contractului, se afla in imediata apropiere a Palatului Victoria, astfel ca Boc a ales sa nu mai foloseasca masina din coloana oficiala, ci sa se deplaseze ca pieton pana la locul evenimentului.

El a fost supravegheat si insotit pe tot traseul de mai multi ofiteri ai Serviciului de Protectie si Paza.In timp ce traversa intersectia prin pasajul pietonal subteran din Piata Victoriei, premierul a fost recunoscut de unii cetateni, care au exclamat surprinsi: "Uite, ma, asta e Boc!"In momentul in care delegatia de la Guvern a ajuns la trecerea de pietoni din fata bancii, premierul s-a oprit la culoare rosie a semaforului, dar unul dintre politistii din dispozitivul sau de paza a oprit traficul rutier pe Calea Victoriei si a facut semn pietonilor, inclusiv lui Boc, sa traverseze.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Boc,
pietoni,
rosu
/actualitate/boc-a-trecut-pe-rosu-ca-pieton-dupa-ce-un-politist-a-oprit-traficul-auto-8353394
8353394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.