Biletele Blue Air pot fi cumpărate şi de la terminalele PayPoint

Postat la 06 august 2014 42 afişări

Operatorul aerian low-cost Blue Air a anunţat introducerea unei noi metode de plată a biletelor de avion, prin intermediul terminalelor operatorului de plăţi PayPoint.

Biletele Blue Air pot fi cumpărate şi de la terminalele PayPoint

 "Noul parteneriat cu PayPoint face parte dintr-un program amplu de diversificare şi simplificare a plăţii biletelor de avion. Această nouă modalitate de plată se alătură celorlalte opţiuni de achitare a biletelor de avion, respectiv plata prin card, depunere numerar, CardAvantaj (plata în rate)", a declarant, într-un comunicat, Gheorghe Răcaru, directorul general al Blue Air.

Pentru a beneficia de această variantă, pasagerii trebuie să selecteze opţiunea de plată prin PayPoint la achiziţionarea online a biletelor de călătorie prin website-ul Blue Air.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/biletele-blue-air-pot-fi-cumparate-si-de-la-terminalele-paypoint-13042693
13042693
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.