Beth Hart: Sunt nerăbdătoare să ajung în România;sunt interesată de Dracula, de mâncarea tradiţională

Autor: Patricia Marinescu Postat la 16 iulie 2015 196 afişări

Cântăreaţa de blues-rock americană Beth Hart, care va susţine un concert, marţi, în Bucureşti, a declarat pentru MEDIAFAX că va reveni în România dacă primul ei show aici va fi unul bun şi că îşi doreşte să pornească într-o scurtă călătorie prin Transilvania, fiind interesată de personajul Dracula.

"Vreau să văd toată ţara, vreau să văd Transilvania, dar nu ştiu cât timp pot rămâne în România. Dar, dacă vom avea un show foarte bun la Bucureşti şi ne simţim bine, ne putem întoarce în România an de an. Atunci când ai câteva zile la dispoziţie, poţi să pleci să explorezi oraşul în care eşti sau diferite zone ale ţării. Şi asta sper să se şi întâmple", a declarat Beth Hart pentru MEDIAFAX.

Pasionată de călătorii şi de culturile şi civilizaţiile ţărilor unde ajunge cu concertele sale, cântăreaţa americană a dezvăluit că aplică o metoda foarte simplă pentru a-i cunoaşte mai bine pe oameni - îi place să mănânce alături de ei.

"Sunt foarte nerăbdătoare să ajung în România. Sunt interesată de Dracula şi cred că multă lume spune asta când vine în România. Îmi place foarte mult, când ajung într-o ţară în care nu am mai fost niciodată, să mănânc mâncare tradiţională, să stau la masă cu localnicii şi să mănânc cu ei. Cred că este o cale foarte simplă să înveţi ceva despre acea ţara într-un timp foarte scurt. E foarte cool să stai de vorbă cu oamenii din locurile în care ajungi pentru prima dată şi să mănânci cu ei! E uimitor ce legătură se creează prin lucrul ăsta atât de simplu", mai spune Beth Hart, potrivit organizatorilor evenimentului, Vreau Bilet.

După show-ul de la Bucureşti, artista va concerta, după numai două zile în Norvegia, unde va susţine două recitaluri, urmând să ajungă în Germania, Suedia, Danemarca, Statele Unite ale Americii, Canada, Franţa, Belgia şi Marea Britanie. Turneul său "Better Than Home" se încheie în luna decembrie.

Spectacolul de marţi, de la Sala Palatului din Bucureşti, va începe la ora 19.00, iar, în deschidere publicul va putea asculta una dintre cele mai promiţătoare voci ale momentului, artista germană Esther Nico.

"Voi cânta în deschiderea uimitoarei legende a blues-rockului Beth Hart, săptămâna viitoare, la Bucureşti. Pentru moment, repetăm, repetăm, repetăm!", scrie Esther Nico pe pagina sa de Facebook.

Biletele, cu preţuri cuprinse între 120 de lei şi 270 de lei, pot fi cumpărate de pe www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului şi de la standul VreauBilet din Unirea Shopping Center.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BETH HART,
CONCERT,
BETTER THAN HOME
/actualitate/beth-hart-sunt-nerabdatoare-sa-ajung-in-romania-sunt-interesata-de-dracula-de-mancarea-traditionala-14601535
14601535
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.