Bernie Ecclestone, fostul şef al Formulei 1, arestat în Brazilia

Autor: Laura Buciu Postat la 26 mai 2022 75 afişări

Fostul şef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a fost arestat, joi, în Brazilia pentru port ilegal de armă la îmbarcarea în avion, scrie BBC. După ce a plătit cauţiunea, bărbatul şi-a putut continua călătoria.

Bernie Ecclestone, fostul şef al Formulei 1, arestat în Brazilia

Fostul şef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a fost arestat în timp ce se îmbarca într-un avion privat cu destinaţia Elveţia. Motivul a fost portul ilegal de armă.

Într-o declaraţie făcută joi, poliţia locală a declarat că a găsit un pistol LW Seecamp.32 fără documente în bagajul bărbatului de 91 de ani, în timpul unui control cu raze X.

Ecclestone a recunoscut că deţinea arma, dar a declarat că nu ştia că aceasta se afla în bagajul său la momentul respectiv.

După ce a plătit cauţiunea, Ecclestone a fost eliberat pentru a-şi continua călătoria spre Elveţia.

Ecclestone, care a petrecut 40 de ani la conducerea Formulei 1 înainte de a se retrage în 2017, este căsătorit cu Fabiana Ecclestone, de origine braziliană.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ecclestone,
formula 1,
arestare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.