Bernie Ecclestone, F1: "Muncesc pana pic pentru fetele mele". Pe ce sparg banii Tamara si Petra?

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 18 ianuarie 2011 417 afişări

La 80 de ani, Bernie Ecclestone, seful Formulei 1, n-are nici cel mai mic gand sa se retraga din activitate, desi are o avere estimata la aproape 2,9 de miliarde de euro care i-ar putea asigura fara probleme o batranete linistita. Capriciile si pretentiile financiare ale celor doua fete ale sale il obliga insa sa ramana in business.

Tamara (26 de ani) si Petra (22 de ani) au gusturi destul de rafinate si in final teribil de costisitoare, pe care insa Ecclestone este dispus sa le acopere, fiind mai mult decat bucuros sa le cumpere proprietati imobiliare prin care sa le plaseze cat mai sus pe scara ierarhica a investitorilor in real estate si sa le faca orice capriciu.

Seful Formulei 1 tocmai a cheltuit peste 130 de milioane de euro pentru a cumpara inca o serie de proprietati pentru Tamara si Petra. Cea mare tocmai a semnat un contractul de aproape 54 de milioane de euro pentru o casa pe strada Kensington Palace Gardens, in timp ce sora ei mai mica si-a cumparat o casa de 79 de milioane de euro in Chelsea. Cele doua locuinte situate pe unele dintre cele mai scumpe strazi din Marea Britanie sunt printre cele mai valoroase proprietati din tara. Casa Petrei, spre exemplu, are opt dormitoare si exista planuri pentru o piscina subterana si o sala de gimnastica.

Bernie Ecclestone insista totusi ca nu-si rasfata in mod exagerat fetele, desi nu le impune niciun fel de restrictie cand vine vorba de cheltuielile lunare, ci doar incearca sa le asigure un viitor cat mai bun. "Sunt foarte mandru de ele. Sunt fete bune. Nu sunt irationale cand vine vorba de bani, ci sunt cu picioarele pe pamant, un lucru pe care eu si mama lor am insistat destul de mult", a spus Ecclestone pentru Sunday Times.

Atat Petra, cat si Tamara, sunt implicate intr-o relatie stabila, calatoresc mult, iar fiica cea mare tocmai se apuca de renovari in noua locuinta achizitionata, un proiect care o va tine ocupata timp de un an, dupa cum spune tatal ei, si care ar putea creste valoarea proprietatii imobiliare cand va veni momentul sa o vanda. "De-abia astept sa sa incep lucrarile la casa in care urmeaza sa locuiesc", spune Tamara, care lucreaza ca model si care detinea deja o locuinta de peste 26 de milioane de euro in Belgravia, iar anul trecut a cumparat si pub-ul Swag and Taile pentru aproximativ 1,8 de miloane de euro.

Locuinta Petrei va fi si ea supusa unor modificari. Intinsa pe trei etaje supraterane si alte doua subterane, casa are alaturata si o cladire cu patru etaje pentru angajatii care se vor ocupa de proprietate, iar fiica cea mica a lui Ecclestone vrea sa faca o piscina subterana si eventual si o sala de sport. Petra s-a implicat pana acum in domeniul modei, avand o linie de imbracaminte pentru barbati la care a renuntat dupa numai doi ani de la lansare. Prietenii spun ca si-a pierdut interesul si a preferat sa o inchida.

Petra se va muta in noua locuinta din Chelsea impreuna cu prietenul ei James Stunt, un colectionar de vinuri, avandu-i drept vecini pe Elizabeth Hurley, Jemima Khan su Mick Jagger.

VEZI PE PAGINA URMATOARE LISTA DE CUMPARATURI A SURORILOR ECCLESTONE ->>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bernie Ecclestone,
F1,
fiice,
Tamara,
Petra
/actualitate/bernie-ecclestone-f1-muncesc-pana-pic-pentru-fetele-mele-pe-ce-sparg-banii-tamara-si-petra-7899171
7899171
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.