Bergenbier redevine sponsor al echipei naţionale de fotbal

Postat la 30 ianuarie 2015 97 afişări

Bergenbier a semnat astăzi un parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, prin care a redevenit sponsorul echipei naţionale. Bergenbier, al treilea mare producător local de bere, a mai fost sponsorul echipei naţionale timp de zece ani, în perioada 1998-2008.

Bergenbier redevine sponsor al echipei naţionale de fotbal

„Vom susţine Naţionala în preliminariile Euro 2016, cât şi în meciurile de calificare pentru Campionatul Mondial 2018 din Rusia”, a spus Lucian Ghinea, preşedintele Bergenbier.

Reprezentanţii companiei nu au dorit să precizeze valoarea contractului de sponsorizare, însă potrivit unor surse citate de Mediafax suma este de 400.000 de euro.

Producătorii de bere obişnuiesc să-şi asocieze numele cu echipe de fotbal pentru că cei interesaţi de acest sport formează principalul segment de consumatori ai berii.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bergenbier
/actualitate/bergenbier-redevine-sponsor-al-echipei-nationale-de-fotbal-13795574
13795574
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.