Băsescu, militarilor din afara ţării: Dincolo de misiune, esenţial este să vă întoarceţi toţi acasă

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 01 decembrie 2014 30 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, luni, o videoconferinţă cu militarii români aflaţi în teatrele de operaţii internaţionale, el mulţumindu-le acestora pentru modul în care şi-au îndeplinit misiunile şi transmiţându-le că esenţial este să se întoarcă toţi acasă.

Şeful statului a intrat în direct, prin sistemul de videoconferinţă, cu comandanţii din teatrele de operaţiuni din Afganistan şi Kosovo şi Bosnia-Herţegovina.

”Dincolo de a vă îndeplini misiunea, esenţial este să vă întoarceţi toţi acasă. Mulţumesc pentru modul în care v-aţi îndepinit misiunea. Sănătate, încă o dată. Să veniţi toţi acasă şi numai bine familiilor dumneavoastră!”, le-a spus preşedintele militarilor aflaţi în misiuni în afara graniţelor.

În cursul dimineţii de luni, şi ministrul Apărării naţionale, Mircea Duşa, şi şeful Statului Major General, generalul Ştefan Dănilă, au susţinut o videoteleconferinţă cu militarii români din detaşamentele dislocate în teatrele de operaţii din Afganistan, Kosovo şi Bosnia-Herţegovina.

"Am ţinut să vă felicit astăzi, de Ziua Naţională, pentru că sunteţi forţe de elită ale Armatei României şi apreciem eforturile pe care fiecare dintre dumneavoastră le face pentru ţară", a spus ministrul Duşa, potrivit unui comunicat de presă al MApN.

Ministrul Apărării le-a transmis militarilor care îşi îndeplinesc misiunile în teatrele de operaţii că este cu sufletul şi cu gândul alături de ei, felicitându-i pentru rezultatele obţinute în îndeplinirea misiunilor încredinţate, pentru profesionalismul şi curajul de care dau dovadă.

Comandanţii detaşamentelor româneşti din teatrele de operaţii au informat conducerea Ministerului Apărării Naţionale că militarii români îşi desfăşoară misiunile cu seriozitate şi responsabilitate, alături de aliaţii şi partenerii ţării noastre, se menţionează în comunicatul MApN.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂSESCU,
MILITARI,
VIDEOCONFERINŢĂ
/actualitate/basescu-militarilor-din-afara-tarii-dincolo-de-misiune-esential-este-sa-va-intoarceti-toti-acasa-13684879
13684879
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.