Băsescu îl felicită pe Iohannis şi îi urează succes în exercitarea mandatului

Autor: Adelina Dragomir Postat la 17 noiembrie 2014 144 afişări

Preşedintele Traian Băsescu îl felicită pentru victoria în alegerile prezidenţiale pe Klaus Iohannis şi îi urează succes în exercitarea mandatului de preşedinte al României.

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, îl felicită pentru victoria în alegerile prezidenţiale pe domnul Klaus Werner Iohannis şi îi urează succes în exercitarea mandatului de preşedinte al României", se arată într-un comunicat transmis, luni, de Administraţia Prezidenţială.

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost votat de 6.242.825 dintre alegători, în timp ce Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a fost votat de 5.211.097 de alegători.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂSESCU,
IOHANNIS,
/actualitate/basescu-il-felicita-pe-iohannis-si-ii-ureaza-succes-in-exercitarea-mandatului-13577357
13577357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.