Băsescu bagă mâna în foc pentru Boc: Este un om modest, fără Mercedes

Postat la 18 septembrie 2017 143 afişări

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, duminică, într-o emisiune TV, că ”bagă mâna în foc” pentru Emil Boc, referindu-se la un posibil denunţ al lui Dinu Pescariu la adresa fostului premier.

Băsescu bagă mâna în foc pentru Boc: Este un om modest, fără Mercedes

”Pentru Emil Boc bag mâna în foc. Stă într-un apartament la bloc, la Cluj. Este un om modest. Nu l-aţi văzut cu Mercedes, cu ştiu eu ce maşini extravagante, că Mercedes nu mai e o maşină extravagantă... Vă asigur că nimeni nu l-ar fi protejat dacă erau şi probe, pentru că nu îl proteja... Aţi văzut că premierii sunt o ţintă preferată pentru doamna Kovesi - <decopertaţi ca să ajungeţi la Grindeanu, la...>. Ştim că miniştri sunt ţintă preferată”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Citiţi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.