Barna: Privim spre viitor. Soluţia sunt anticipatele

Postat la 10 octombrie 2019 26 afişări

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat joi, după ce moţiunea de cenzură a trecut, că priveşte spre viitor, soluţia fiind alegerile anticipate. El mai spune că nu a votat împotriva Vioricăi Dăncilă ca să vină Victor Ponta la putere.

Barna: Privim spre viitor. Soluţia sunt anticipatele

”Guvernul Dăncilă nu mai e. A intrat în istorie şi foarte sus în topul cabinetelor incompetente de care această ţară a avut parte. Nu e niciun motiv să sărbătorim. Fiecare zi pe care martorii lui Dragnea au petrecut-o în Palatul Victoria a fost o zi pierdută. Lecţia pe care trebuie să o reţinem e că niciodată acestor oameni nu trebuie să li se mai dea şanse. Nu fac decât să fure, ce nu fură distrug şi ce nu pot distruge compromit”, a scris pe Facebook Dan Barna.

El mai precizează că nu a votat împotriva Vioricăi Dăncilă ca să vină Victor Ponta la putere.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barna,
solutie,
viitor,
anticipate,
refuz,
putere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.