Bahrain şi Emiratele Arabe Unite au revenit asupra deciziei de a nu participa la CM de handbal

Autor: Luminita Turcu Postat la 19 noiembrie 2014 35 afişări

Federaţiile din Bahrain şi Emiratele Arabe Unite au anunţat Federaţia Internaţională de Handbal (FIH) că au revenit asupra deciziei de a nu participa la Campionatul Mondial din 2015, din Qatar.

Federaţia din Bahrain a "cerut FIH să retragă scrisoarea de retragere şi să confirme participarea la CM-2015", a anunţat secretarul general al forului, Khaled al-Najm.

Şi federaţia din Emiratele Arabe Unite a anunţat că a cerut FIH să nu ia în considerare retragerea echipei şi a subliniat că aşteaptă "un răspuns pozitiv".

Bahrain şi Emiratele Arabe Unite au anunţat, în urmă cu zece zile, că nu vor participa la CM din Qatar, fără a preciza motivul acestor retrageri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HANDBAL,
REVENIRE,
/actualitate/bahrain-si-emiratele-arabe-unite-au-revenit-asupra-deciziei-de-a-nu-participa-la-cm-de-handbal-13594321
13594321
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.