Bac 2012. Ministrul Educaţiei: "Am senzaţia că mă uit la o piesă de teatru"

Postat la 27 august 2012 13 afişări

SUBIECTELE pentru a doua sesiune a examenului de BACALAUREAT 2012 au fost elaborate în acelaşi timp cu cele din prima sesiune şi de către aceeaşi comisie, în mandatul ministrului Cătălin Baba, a explicat pentru gândul ministrul Educaţiei Ecaterina Andronescu. Aşadar, nu sunt şanse ca gradul de dificultate al subiectelor să fie mai mic.

În ceea ce priveşte posibilitatea ca rezultatele din a doua sesiune să fie mai bune ca acelea de anul trecut, ministrul Educaţiei a ezitat să se pronunţe, mai ales că şedinţele de pregătire organizate de inspectoratele şcolare judeţene nu s-au bucurat de prea mare atenţie din partea elevilor care nu au promovat examenul în prima sesiune.

"Ca dascăl nu am făcut niciodată un pronostic. Ceea ce vreau să subliniez este că ne-am străduit să-i ajutăm prin inspectorate, care au organizat cursuri de pregătire. Din păcate au fost prea puţini elevi care au venit la aceste cursuri. Pentru foarte mulţi şcoala nu mai este un obiectiv. Când mă uit la televizor şi îi aud că spun că nu au avut timp să înveţe pentru că au fost în vacanţă, am senzaţia că sunt dintr-o piesă de teatru. Orice elev trebuie să ştie pentru a promova un examen, trebuie să înveţe", a declarat pentru gândul Andronescu.

Mai multe pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
bac 2012,
andronescu,
elevi
/actualitate/bac-2012-ministrul-educatiei-am-senzatia-ca-ma-uit-la-o-piesa-de-teatru-9984977
9984977
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.