Avertizare COD PORTOCALIU de inundaţii

Postat la 18 octombrie 2013 39 afişări

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu de inundaţii pe râul Teleorman, de vineri până sâmbătă dimineaţă, când ar putea fi depăşite cotele de apărare ca urmare a propagării viiturilor din amonte.

Avertizare COD PORTOCALIU de inundaţii

 Potrivit avertizării transmise de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, codul portocaliu instituit prin avertizarea emisă joi la nivel regional de către Administraţia Bazinaă de Apă Argeş-Vedea se menţine pe râul Teleorman, pe sectorul aval s.h. Tătărăştii de Sus - amonte s.h. Teleorman (judeţul Teleorman), până sâmbătă, la ora 10.00.

Avertizarea a fost emisă ca urmare a evoluţiei situaţiei hidrologice, a propagării viiturilor din amonte şi a evoluţiei debitelor evacuate din acumularea piscicolă Stârci, situată pe râul Valea Copacilor, afluent al Teleormanului, a precizat INHGA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avertizare-cod-portocaliu-de-inundatii-11534551
11534551
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.